fbpx
  • Pentru Maria, programul EduBiz este mai mult decât o “colecție” de workshop-uri, acesta înseamna comunicare, relaționare, dezvoltare, prietenie, iar lista poate continua. Deși este o persoană timidă, care “ își dorea să aibă de-a face cu oamenii cât mai puțin posibil”, în toamna anului 2016, Maria a decis să calce pragul acestui “minunat program” dedicat tinerilor de azi, liderilor de mâine. “Pot spune cu mâna pe inimă că aceasta este cea mai bună și importantă alegere pe care am facut-o în vederea dezvoltării mele atât pe plan personal, cât și pe cel social”, ne spune Maria cu sinceritate și împlinire. Ne mărturisește, de asemenea, despre oboseala cu care ajungea la workshop-uri după o zi lungă de şcoală, dar care dispărea odată cu revederea colegilor de grupă și a trainerilor dedicați, “mă umpleau de energie care să îmi ajungă pentru tot restul săptămânii”.

    Diversitatea temelor abordate și multitudinea de activități pe care EduBiz le oferă, au ajutat-o pe Maria să își descopere aptitudini, de a căror existență nici măcar nu era conștientă, dar care acum o întregesc.

    Stagiul de practică i s-a părut “una dintre cele mai minunate oportunități ce i-ar fi putut ieși în cale”, constituind “încununarea” seriozității și implicării ei de-a lungul celor 8 luni de workshop-uri, și cu siguranță a fost una dintre cele mai așteptate etape de către fiecare edubist în parte. “Pentru mine personal, acest stagiu a fost o încântare”, ne spune Maria, fiindcă avusese posibilitatea de a petrece câteva ore pe zi, timp de două săptămâni într-un cabinet stomatologic, simțind astfel gustul profesiei pe care și-o dorește.

    Iar acum, după doi ani și jumătate, Maria e în continuare implicată, însă de data aceasta ca ambasador EduBiz. “Mă bucur că pot să dau o mână de ajutor și, astfel, să contribui indirect la formarea altor tineri. Mă gândesc întotdeauna că acesta este un mod de a spune mulțumesc pentru felul în care m-a ajutat pe mine acest proiect”, noi iți mulțumim, Maria Gîngă, pentru că faci parte din echipa EduBiz și mai mult decât atât, pentru că ne putem baza pe tine.

    Elena Vari