fbpx
 • Ce înseamnă pentru un om în toată firea o zi liberă? Cel mai simplu răspuns: o zi în care se poate bucura de timp de calitate petrecut cu familia.

              Eberspächer a înțeles acest lucru și l-a dezvoltat într-un mod extrem de interactiv, prin evenimentul și fenomenul adus de peste hotare, numit „Family Day”, adică „Ziua familiei”, unde toți angajații firmei au primit liber la distracție, mâncare, zâmbete și desigur, la momente frumoase petrecute alături de cei dragi, partener de viață și copii. Grupul de organizatori s-au ocupat ca evenimentul sa iasă perfect, fiecare detaliu a fost foarte bine pus la punct, munca a fost de la sine multă, dar și foarte bine realizată, unde coagularea echipei și frumusețea dedicării asupra unui scop comun a pus în prim plan valorile pe care le au.

              Probabil vă întrebați ce a făcut EduBiz pentru a fi siguri că evenimentul iese din toate punctele de vedere perfect? Ceea la ce ne pricepem cel mai bine, i-am făcut pe oameni să se simtă bine, să râdă, să retrăiască momente din copilăria lor prin multitudinea de jocuri, dansuri și activități pe care le-am făcut cu  ei și cu copiii lor.

              Cum am făcut asta? Simplu: ne-am strâns un grup de edubiști, ne-am încărcat cu energie, bună dispoziție, am luat câteva materiale necesare și am pornit în aventura unei zile pe cât de toridă, pe atât de frumoasă și plină de tot felul de evenimente ce au bucurat din plin pe toată lumea. Pe lângă toboganele gonflabile, bungee jumping, echitație și hidrobiciclete, copiii au stat cu sufletul la gură alături de noi pe parcursul fiecărei reprize de jocuri, nu mai contau temperaturile ridicate, fiecare joc și fiecare dans i-a făcut să se distreze la maximum, cunoscându-se astfel și unii pe alții, dar și pe noi, apropiindu-ne și noi foarte multe de ei.

              Ne-am ocupat și de părinți, chiar dacă la jocuri preferau să stea pe margine, bucurându-și doar privirea și sufletul cu energia pe care o emanau copiii, au spus și ei „da” unor provocări  pe care le-am lansat, atât noi, cât și organizatorii, precum limbo, concursuri de dans, trasul funiei, dansuri, dar și diferite jocuri la care am prins câțiva părinți mai curajoși.

              Momentul în care am încercat să îi aducem pe toți în același loc a fost crearea unui flashmob, după multe momente de dans cu copiii, ne-am reunit toți, organizatori, edubiști, copii, părinți, am luptat puțin cu soarele puternic și ne-am lăsat purtați de voia dansului și a bucuriei de a ne simți liberi și deconectați de restul lumii.

              Astfel, am văzut într-o singură zi, sute de zâmbete, momente în care fiecare persoană, stătea alături de cei dragi și se bucurau împreună de frumusețea unei zile dedicate lor, dedicate fericirii, iubirii, relaxării și probabil celor mai importante momente de care un om se poate bucura în viața lui, cele petrecute cu familia.

                                                                                           Articol scris de Rus Lorena