fbpx
 • Experiențe, muzică bună, oameni cu gusturi asemănătoare cu tine, 4 zile ce au adus zecilor de fani momente memorabile la festivalul de muzică rock, Rockstadt în impunătoarea cetate a Râşnovului.

  După zece ore petrecute pe tren, timp în care am legat prietenii cu oamenii care au aceeași interese ca și mine și desigur același scop și entuziasm de a trăi experiența festivalului la cote maxime, fiind mereu acompaniați de muzica ce îți face fiecare muşchi să se mişte, astfel făcându-ne încălzirea pentru zilele ce aveau să vină – am ajuns în Braşov…un oraş frumos, mai răcoros (spre fericirea noastră), iar apoi, ca într-un vis ce se derulează foarte rapid, ne-am trezit parcă „picați” de undeva direct la Râşnov – după atâta nesomn – timpul părea că trece mai repede decât de obicei.

  Impactul pe care a avut-o simpla imagine de ansamblu a festivalului în sine a fost uimitor. Aparent am zis cu voce tare un „wow” pentru că era impresionant să vezi un număr atât de mare de persoane care se aseamănă din mai multe puncte de vedere, nu doar în ceea ce priveşte preferințele muzicale, ci până şi reacțiile care trădau bucuria, zâmbetele, privirile entuziasmate…

  La fiecare trupă mulțimea era extaziată, fericirea și entuziasmul pe care cu toții îl aveau se simțeau de la mare depărtare, întrucât cei care erau pe scenă şi făceau atmosfera înălțătoare transmiteau nu doar un mesaj, ci şi sentimente.

  Cele 4 zile au trecut inexplicabil de repede şi după ce focul de artificii se terminase, nu voiam să acceptăm că totul e de fapt gata deja. Se simțea ca un exil din Rai, dar noi eram pozitivi și am pornit spre casă cu gândul că „mai aşteptăm un an pentru a retrăi visul numit Rockstadt”.

  Articol scris de Jurca Miruna