fbpx
 • Voie bună, implicare, cunoaştere, joc şi veselie pot descrie pe scurt vibe-ul pe care Edufest îl va avea anul acesta datorită edubiştilor implicaţi şi a celor care vor participa alături de ei.

  Poate te vei întreba acum, ce este EduFest? Și în ce constă acesta?

  Ei bine, dacă tot ai întrebat, EduFest este un festival dedicat tinerilor organizat de EduBiz. Acesta are ca scop promovarea voluntariatului și importanța acestuia în rândul tinerilor, atât elevi cât și studenți, prin crearea unui spațiu comun în care tinerii pot comunica atât cu organizațiile unde pot face voluntariat, cât și cu marile companii din orașul Oradea, despre beneficiile lor aduse orașului și domeniul în care activează și cu ce se ocupă compania respectivă.

  Dacă încă nu te-am convins să participi, permite-mi să îți dezvălui câteva dintre activitățile ce se vor desfășura anul acesta la EduFest și cu cine.

  Fără să „dau prea mult din casă”, la EduFest vei putea interacționa în mod direct cu companiile prezente printre care se numără: Celestica, Faist, Hilton, Eberspacher, Romarketing și multe altele. Printre ONG-urile prezente vor fi: SOS Austism Bihor și Crucea Roșie Filiala Bihor.

  Toate aceste companii și asociații vor găzdui propriile activități prin care vor promova, în stilul lor propriu cunoașterea, creativitatea, implicarea, dar mai ales, munca în echipă.

  Acum că te-am făcut curios și dorești să participi cred că ar fi cazul să știi și:

  UNDE: în parcul 1 Decembrie, Oradea. Dacă plouă, nu te îngrijora, pentru că Edufest va avea loc la Biblioteca Județeană Oradea.

  CÂND: sâmbătă, 14 septembrie, ora 16:00.

  EduBiz este organizatorul EduFest care este de altfel și o asociație pentru tineri, care promovează, pe lângă voluntariat, importanța dezvoltării personale și îndrumare în alegerea carierei, așa că dacă dorești să te înscrii în EduBiz, o poți face foarte ușor la EduFest!

  Pentru mai multe detalii despre organizator, companii și realizările lor poți consulta evenimentul „EduFest 2019” pe Facebook.

  Am menționat cumva că vor fi și momente artistice de muzică și dans?  

  Te aștemptăm să iei parte, alături de noi, la Festivalul Tinerilor!

  Articol scris de Antonia Șandra