fbpx
  • După ce a fost voluntar în cadrul evenimentului EduFest 2016, Tudor, atras de atmosfera prietenoasă, a decis să se înscrie şi el în acest program pentru tineri.

    Posibilitatea de a face un stagiu de practică în domeniul pe care şi-l dorea la momentul respectiv, anume cel al informaticii, i-a adus un beneficiu foarte mare, fiindcă l-a ajutat să îşi dea seama că acesta nu i se potrivea prea mult. Însă datorită workshop-urilor de orientare în carieră din cadrul EduBiz, Tudor a ajuns la concluzia că ingineria i se potriveşte cel mai bine, aşadar când a venit momentul să aleaga, a decis să meargă pe drumul electrotehnicii la o universitate din Aachen, Germania.

    Acum, după un an de studii, se bucură şi mai mult că a avut parte de experiența EduBiz, deoarece a dobândit competențe care se dovedesc a-i fi foarte utile, în special relaționarea cu ceilalți. Se bucură, de asemenea, şi de prieteniile pe care le-a legat, unele dintre ele încă rezistând, şi de amintirile create împreună cu familia EduBiz prin tabere, excursii şi la întâlniri. Din punctul său de vedere, orice elev de liceu trebuie să aibă parte de o experiență ca şi aceasta în care plăcutul şi utilul sunt combinate într-o armonie de neegalat.

    Articol scris de Elena Vari