fbpx
 • Să ai ocazia să îți dezvolți competențe practice în domenii de viitor, precum web development-ul, mobile apps si sa lucrezi cu profesioniștii pare uneori a fi ceva rupt din filme, mai ales daca ai 17 ani.

            Eu am sansa sa fiu printre tinerii norocosi care avem ocazia sa lucram in proiecte cu mentori, direct in firme. Și toate acestea datorită EduBiz-ului.

            Acum câteva săptămâni am fost aleasă să iau parte la proiectul Discover. Completasem formularul de înscriere, neîncrezătoare în posibilitatea de a fi selectată. Vă puteți imagina surpriza pe care această veste mi-a facut-o.

  Plina de curiozitate am ajuns la Latersl, firma unde aveam să fiu purtată prin universul web designului. Neștiind la ce să mă aștept, eram oarecum temătoare cu privire la nivelul la care mă situam, în comparație cu ceilalți edubisti. Cu toate acestea, norul de nesiguranță mi s-a risipit de îndată ce am cunoscut mentorul, persoana ce avea să mă îndrume atât pe mine, cât și pe ceilalți coechipieri ai mei.

             Crina, mentorul nostru este o tânără faina si răbdătoare, cu care am rezonat încă de la bun început. Ea a reusit sa faca invatarea si munca în cadrul grupului o plăcere. Workshop-urile au trecut pe nesimțite, cu multa bună-dispoziție si pline de cunoștințe noi si proiecte.

  Proiectul Discover se desfășoara in firmele Lateral si la Mobiversal, urmand ca edubistii sa dezvolte proiecte cu mentorii lor. Aventura continua cu noi edubisti, mentori si parteneri 🙂

  Articol scris de Andra Zoica