fbpx
 • Ce înseamnă EduBiz?

  “Companiile caută, tinerii caută… să lucreze împreună” sunt cuvintele Teodorei Chifor, fondatoarea Academiei de Leadership EduBiz. Aventura a început în 2013 și s-a transformat în asociația dedicată liceenilor din Bihor și Cluj, în care aceștia au șansa să-şi descopere pasiunile, talentele, abilitățile şi totodată joburile de azi și chiar de mâine.

  Prin intermediul zecilor de workshop-uri interactive și distractive, susținute de specialiști din domenii precum: medicina, avocatura, actorie, comunicare, manageri, profesori din țară și din Europa, tinerii edubiști au ocazia să învețe cum să-și gestioneze timpul, dar și emoțiile, să comunice și să își facă auzită vocea, noțiuni de educație financiară și project management.

  După spusele participanților în Academie, aproape 1000 în decursul anilor, cel mai important lucru pentru aceștia a fost faptul că s-au dezvoltat atât profesională, cât și personal, au avut posibilitatea de a-și face mulți prieteni și de a cunoaște oameni faini din domenii diverse. În plus, comunicarea este una din competențele pe care și-au dezvoltat-o în sutele de  ore de voluntariat, cu colegii din EduBiz, și care le-a fost de mare folos la facultate și în joburi.

  Pe lângă workshop-uri și voluntariat, tinerii au ocazia să participe și în tabere, ieșiri si excursii; să se implice în module de design sau video, să fie parte din EduBlog, coordonat de Lorena Rus, sau EduBizTv. Îndrumați de mentori și ambasadori, tinerii învață să aibă încredere în ei și să demareze proiecte în comunitate.

  Ambasador de peste 4 ani, Bogdan Buzle, cunoscut drept Buzle ne spune că echipa de la EduBiz a reușit să îl facă să iasă din zona de confort, să își dezvolte abilități practice de comunicare si oratorie, dar mai ales de coordonare de echipe.

  Programul este adresat tuturor tinerilor de liceu, iar concurența este destul de mare în fiecare an, cu sute de solicitări din partea tinerilor orădeni și clujeni, dornici să își înceapă noul an școlari în marea familie EduBiz. 

  Așa că dacă dorești să ai parte de cea mai tare experiență din viața ta, pană pe 30 septembrie ai ocazia să te înscrii www.edubiz.ro/inscrie-te și poți începe aventura … în care tu ai rolul principal.

  Te așteptăm cu drag și voie bună!

  Articol scris de Alesia Igna – blogger EduBiz