fbpx
 • Altfel de Voluntariat în EduBiz

  Am avut șansa de a intra în Academia de Leadership EduBiz, anul acesta. Prin intermediul programului am intrat într-un proiect de voluntariat în care noi edubiștii dorim să le oferim colegilor noștri (inclusiv din mediul rural) oportunitatea de a descoperi și de a cunoaște oamenii faini cu care interacționăm noi în Academia EduBiz. Sunt oameni cu povești de viață care ne motivează și ne inspiră, oameni de la care putem învăța atât de multe.

  Ne-am gândit să facem întâlnirile sub forma de podcast-uri, iar în echipă suntem o trupă de liceeni, super faini: Mihucz  Patricia – responsabilă de filmat, Mance Mario – prezentator cu Maghiari Anthony, Țînțaș Tiziano – editor, eu Ema – marketing și comunicare și coordonatoarea echipei noastre Tămaș Alexandra. 

  Așa că după ce ne-am întâlnit, ne-am organizat si reorganizat și ne-am pus pe treabă… Ceea ce am crezut noi că este simplu, s-a adeverit a fi mai dificil… dar nu imposibil J                                              ”Prezentatorul” primul nostru interviu  a fost Mance Mario și pentru că noi și mulți prieteni de-ai noștri suntem interesați de business și antreprenoriat ne-am gândit să-l avem ca prim invitat  pe Ionuț Tirla, antreprenor în IT. 

  În interviu puteți descoperi povestea lui Ionuț Tirla, cum a pornit el la drum, sfaturi foarte practice pentru tineri, tips&tricks, unde a studiat și unde a învățat meseria și apoi cum a ajuns să aibă propriul business… și ce ar face dacă ar avea din nou 18 ani.

  Puteți să vedeți interviul aici, pe EduBizTV: https://www.youtube.com/watch?v=UOCe1BMVaUo 🙂   

  … iar pe Instagram ne puteți găsi pe startup.cafe_edubiz,

  https://lh6.googleusercontent.com/OabryVCXlzQEVp3DLK5-cSC3YwhtgqyhcDa4uNaJ54jDt5mXlXx5sk2jRmQmGAgHtXyQJzON0XcHhn5giXmjti1f5dOyEsoN-E-DAcgmeKbVk-y3ggjYnQ6drbA-tYjLXVX2dpEN

  Cum îmi folosește această experiență?

  În primul rând m-a ajutat să mă coordonez mai bine, să lucrez în echipă și să îmi fac prieteni noi. Ne-am organizat bine până la urmă, am învățat cum să ne stabilim obiectivele, să ne planificăm bine taskurile, timpul și să ne și distrăm în același timp. Acum lucrăm la un alt interviu legat de anxietate și frica de vorbit în public… Interviul va fi postat luna aceasta pe canalul EduBiz TV. Fiți pe fază! 

  Fiind parte din familia EduBiz avem o șansa să învățăm pas cu pas să ducem un proiect de la idee la final, șă ne pregătim pentru viitor, să descoperim practic ce activități noi se potrivesc, să cunoaștem oameni faini din întreaga lume. Voi mai avea multe proiecte la fel de faine și în 2021. EduBiz îți oferă oportunități unice și te ajută să îți găsești hobby-ul și mai ales este un loc cu oameni super faini, cu care te distrezi în orice circumstanță!

  Articol scris de Ema Turcuș –   blogger EduBiz