• Cui ne adresăm?

  Elevilor şi studenţilor, cu vârsta între 15 şi 23 ani, implicați, pro-activi, dornici să învețe, iscusiti, seriosi şi perseverenti.

 • “EduBiz a fost experiența vieții mele, mai ales pentru prietenii faini pe care mi i-am facut, care acum sunt ca o familie pentru mine. Am învățat multe in activități si la stagiu. Multumim.”

  Victor,18 ani

 • “ Eu am fost o persoană mai timidă, îmi era greu să vorbesc în public. La EduBiz am început să ma schimb, mai ales după workshopurile de comunicare. Acum sunt în stare să vorbesc chiar dacă am în față 30 de oameni. Cel mai mult mi-a placut proiectul de volntariat din echipa noastră. Am fost la copiii modești (cu probleme familiale) dintr-un Centru de zi din Oradea. I-am ajutat la teme, am facut jocuri si activități creative cu ei. Ei sunt ”fratiorii” nostri mai mici. Din păcate Centrul s-a închis la sfărșitul anului și acum noi dorim să continuăm activitățile cu ei. Așa că ne bazăm pe EduBiz să ne ajute să putem continua proiectul.”

  Maria, 17ani

 • “In EduBiz am învățat si foarte multe lucuri noi. M-am descoperit pe mine, am aflat la ce pot fi eu cel mai bun, mi-am facut prietni noi și am cunoscut foarte mulți oameni de la care am învățat f mult. Am avut șansa să fac stagiu în IT. Am început cu proiecte mici, ușoare si am ajuns sa lucrez cu echipa din firma la o baza de date si un web browser. In cateva saptamani am invatat efectiv să fac multe lucruri, comparativ cu multa teorie pe care o învăț în scoală. Cred că tot ceea ce am învățat mă va ajuta mult pe viitor. Acum la EduBiz sunt responsabil sa coordonez echipe.”

  Tudor, 18 ani

 • “Pentru mine experienta EduBiz a fost foarte utila,mai ales pe parte de comunicare si am învățat si foarte multe lucuri noi. Expereința stagiului a fost extraordinară pentru mine, pentru că am avut ocazia să merg într-o clinică, pe medicină generală. Acum știu sigur că mi-am găsit drumul. Dna doctor care m-a mentorat a fost foarte deschisă, mi-a explicat aspecte profesionale, dar si multe lucruri de viață. Doresc să vă multumesc EduBiz pentru ceea ce ați făcut pentru mine.”

  Miruna, 17 ani