• Emoții, discuții, jocuri și cuvinte. Noua serie de edubiști a programelor Complete by Edubiz și Junior au luat startul pe data de 3 octombrie, respectiv 10 octombrie.

    Încărcați cu așteptări, speranțe și curiozitate, noii edubiști s-au aventurat în familia Edubiz pentru a-și crea amintiri și a lega prietenii de neuitat.

    Ambele festivități de deschidere au avut ca scop voia bună și interacțiunea cu persoane necunoscute. Astfel, tinerii au avut o sumedenie de jocuri de cunoaștere, care mai de care, mai amuzante, mai complexe, mai lejere și mai distractive, având ca rezultat închegarea unor prietenii care în Edubiz tind să rămână pentru mulți ani de acum încolo.

    Mai timizi, mai vorbăreți sau mai siguri pe ei cu toții au reușit în final să exprime cine sunt, care sunt pasiunile, visurile și hobby-urile lor ajungând să iasă din zona de confort și să se simtă bine.

    Edubiștii din anii anteriori au fost în aceste zile importante alături de noii tineri, ajutându-i să se cunoască între ei, să se exprime, dar cel mai important, să lucreze în echipă. (Unde-s doi puterea crește? Ei bine, edubiștii pe asta se bazează!)

    Cu zâmbetul pe buze au pășit pe porțile Edubiz și cu un zâmbet și mai mare au ieșit! Încântarea acestora, cât și a organizatorilor (ambasadori și manageri EduBiz) a fost la ordinea zilei! Bucuroși, încântați și curioși pentru ce va urma în continuare aceștia privesc cu încredere că Edubiz va însemna ceva important pentru ei. Și încă ce îi așteaptă... Drumul spre cunoașterea personală și profesională, depășirea barierelor personale și reușitele pe planuri diverse abia acum a început. Tinerii abia au pornit la drum, însă îi așteaptă o călătorie pe care, cu siguranță, o vor păstra în amintire mereu.

    Pe această cale echipa EduBiz le urează „Bun Venit” tuturor bobocilor edubiști!

    Articol scris de Antonia Șandra