• Cu fiecare sfârșit, răsare o nouă stea; cu fiecare răsărit, un nou vis începe să lumineze” Rosemarie Bradley

    Dacă eşti o persoană sociabilă sau vrei să devi una, dacă vrei să îţi faci noi prieteni, să încerci ceva nou sau să trăieşti o experienţă unică, EduBiz este varianta perfectă pentru tine.

    EduBiz a fost înfiinţat în anul 2013, unde tinerii din vestul României beneficiază de programe de educaţie non-formala şi leadership, fiind originar din Oradea.

    Un program prin care te poţi dezvolta, vei cunoaşte oameni importanţi din diferite domenii şi te va ajuta să îţi conturezi viitoarea carieră.

    Ştim că traversezi o perioadă în care nu eşti sigur de cariera pe care vrei să o urmezi, toate gândurile îţi sunt amestecate în cap, timpul este scurt, iar lumea din jurul tău are aşteptări mari de la tine, dar nimeni nu înţelege că eşti încă în formare. Aşadar, EduBiz nu numai că te poate forma, dar îţi poate arăta care ar putea fi drumul potrivit în viaţă.

    Teste de cunoaştere, workshop-uri, voluntariate şi stagii sunt doar câteva din lucrurile pe care le poţi face în cadrul programului EduBiz. Un program care se întinde pe parcursul unui an, după care cei doritori pot continua prin a fi ambasadori sau manageri.

    EduBiz încearcă şi reuşeşte cu succes să dezvolte abilităţi precum comunicarea, lucrul în echipă, creativitatea, persistența, responsabilitatea, cooperarea şi empatia.

    Vestea cea bună este aceea că poţi beneficia de programul EduBiz şi în oraşul Cluj-Napoca, începând cu luna noiembrie a acestui an. Tinerii de la toate liceele clujene sunt aşteptaţi să se înscrie în programul care le poate schimba viaţa şi contura drumul.

    Vorbind din proprie experienţă, pot spune că EduBiz a contribuit la dezvoltarea mea, am învăţat să fiu mai deschisă cu oamenii şi m-a ajutat să conştientizez ce fel de persoană sunt şi ce carieră îmi doresc să urmez mai departe.

    EduBiz este un loc unde toate fricilie dispar. Aşadar, te aşteptam în echipa noastră să te convingi singur!

    Link inscriere: https://forms.gle/oJT7WRVg6qvxXyQe7

    Articol scris de Anda Stan