• Christmas Day EduBiz

    Dacă urmăriți contul de Instragram al EduBiz (@edubiz.eu) sunt convinsă că ați surprins câteva din momentele petrecerii de Crăciun în stilul edubiștilor. O seară cu o atmosferă unică. Da, știm cu toții că la EduBiz „familia” este in centru, organizând pe tot parcursul anului excursii, tabere, seri de jocuri, ieșiri, petreceri. Insă seara de Craciun petrecută împreună are ceva special.

    Ce a însemnat acesta seară pentru noi? Tind să cred că probabil cel mai potrivit cuvânt este destindere. De ce? Fiindcă am putut să fim impreuna edubistii din programele EduBiz: ambasadori, complete și junior. Am avut parte de jocuri, râsete, dansuri, poze, filmulețe, socializare

    DoubleTree by Hilton ne-a găzduit și acest an. Am avut brădut improvizat, cadouri, mici atenții, Secret Santa, dulciuri, voie buna si colinde?

    Am fost fericiți si impliniti gandindu-ne la Anul 2019 care se incheie… un an bogat in tineri si copii fericiti, multe prietenii, voluntariat si fapte bune, proiecte si inspiratie pentru comunitate

    Suntem increzatori si nerabdatori pentru 2020, care stim ca va fi plin de fapte bune, veselie si proiecte noi la EduBiz ?